Cada persona tria un punt de partida per a fer aquest viatge pot ser un objecte, una mascota, una idea, uns colors…

En aquest  curs experimentarem amb les textures, els colors, el collage i l’estampació manual amb tampons sobre diferents papers.

Amb aquestes estampes practicarem l’enquadernació i farem un llibre d’artista.

El monotip és una estampa única obtinguda per la impressió d’una imatge feta damunt d’una planxa de metall o plàstic. En aquest taller explorarem el seu món amb el collage sobre diferents tipus de papers.

Experimentarem amb Gel Print l’estampació manual de textures mitjançant planxes casolanes de gelatina i tampons. Aquesta tècnica ens permet fer estampacions a casa sense tenir una premsa.

Tot aquest viatge tindrà un fil conductor que triarà cada persona, pot ser un objecte, uns colors, un traç, una mascota o un text.

Amb aquestes estampes farem un llibre d’artista.

L’objectiu d’aquest curs és explorar el món del monotip amb les textures, els colors, la pinzellada gestual i les plantilles de reserva. Amb molta llibertat podem imprimir de manera més immediata que amb les tècniques de gravat tradicional.

Adquisició de competències:

Els recursos del monotip et donaran un bon punt de partida per obrir la creativitat i endinsar-te en el món de l’enquadernació i el llibre d’artista.

Públic objectiu:

Aquest taller va dirigit a les persones que tinguin interès per les diferents tècniques d’estampació i vulguin crear un llibre des d’una idea personal.

No cal tenir coneixements previs.

Horari: 17:00 a 20:00h

Dates:  Divendres del 23 de setembre al 25 de novembre // 10 sessions.

Preu: Socios 220€  // No Socios 340€

Inscripcions al correu santlluc@santlluc.cat o al telèfon +34 93 302 45 79