POLÍTICA DE PRIVACITAT TRACTAMENT DE DADES

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li comuniquem que les dades que vostè ens faciliti quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de Cercle Artístic Sant Lluc, per tal de poder-li prestar els nostres serveis, així com per mantenir-lo informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’entitat i els seus serveis.

Cercle Artístic de Sant Lluc es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitades i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

La recollida i tractament de les Dades de Caràcter Personal té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que si escau s’estableixi amb Cercle Artístic de Sant Lluc; a més podrà utilitzar les dades facilitades per vostè, per mantenir-lo informat de les seves novetats comercials, així com la publicitat i prospecció comercial dels serveis oferts per l’entitat i altres activitats pròpies, via correu electrònic, sms, fax, etc., el que es comunica en virtut del que estableix la LOPD i en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic, donant compliment al deure d’informació establert. Excepte indicació en contra, dóna el seu consentiment exprés perquè es puguin utilitzar les seves dades amb les finalitats a dalt indicats.

Així mateix, l’informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal acompanyant còpia del DNI, de forma presencial a les oficines de l’associació, o bé mitjançant correu postal dirigit a: SANT LLUC, Palau Mercader, C. Mercaders 42, 08003, Barcelona.

C. Mercaders 42, 08003, Barcelona
t. 93 302 45 79 · santlluc@santlluc.cat · www.santlluc.cat