El pròxim dia 23 d’abril, com tots i totes sabeu, se celebra la diada de Sant Jordi amb el dia Internacional del llibre com a rerefons i, com a novetat SANTLLUC ens sumem a aquesta gran festa mundial amb la realització de l’activitat del Bookcrossing, que tindrà lloc el mateix divendres 23 d’abril a les instal·lacions de SANTLLUC.

El Bookcrossing és una iniciativa per fomentar la lectura a través de l’intercanvi. És un moviment internacional on l’objectiu és convertir el món en una biblioteca global. Consisteix en la pràctica de deixar llibres en llocs públics perquè el recullin altres lectors, els quals, un cop llegit, ho tornaran a deixar en un altre punt perquè un altre lector el pugui gaudir.

Des de SANTLLUC volem que, no només els teus llibres segueixin tenint vida i que puguin ser trobats/llegits per altres aficionats a la lectura, sinó que també volem alliberis els teus dibuixos i creativitats. El dia de Sant Jordi és especial per a nosaltres perquè d’alguna manera és un dia on la cultura, literària i pictòrica sobretot, floreix ­-mai millor di­­­t­­­- en plena primavera.

Com funciona:

Porta un llibre i/o un dibuix (si pot ser abans del dia 23 a recepció de SANTLLUC)

Dedica’l

Emporta’te’n un altre

Comparteix una foto amb el hashtag #bookcrossingSANTLLUC

T’esperem!

Horari: de 9:00h a 14 h i de 16h a 20:30h

*Els llibres que s’exposaran estaran prèviament desinfectats

HASHTAGS:

#books #draw #bookcrossing #SANTLLUC #santjordi2021 #santjordi #intercanvidellibres #recomanarllibre #compartircultura #myfavoritebook #bookcrossingSANTLLUC