Dirigit per l’artista Eulalia Valldosera

Les imatges que produïm internament són el motor de creació o manifestació de les realitats que ens toca viure. La pràctica artística és el mitjà idoni per desvetllar el constant torrent imaginari, conscient o no, que tard o d’hora desemboca en una realització. 

El treball amb la percepció és l’arrel de la investigació artística de Valldosera, i el llenguatge de la llum i l’ombra l’han servit per desvetllar la memòria oculta d’espais concrets i d’espais psicològics per revisar conceptes que el poder sociocultural occidental  ha malentès o tergiversat com la malaltia, la mort, el rol del femení i els seus aspectes de maternatge, cura i neteja.

L’artista entén tota creació com una cocreació, i en el moment crucial que travessem com a civilització porta a obrir un nou cicle expressiu amb les accions de lectura d’objectes culturals de domini públic o d’entitats naturals com plantes i animals, o amb les sessions col.lectives de “dibuix i energia”, una manera de copsar que tots tenim la capacitat o poder de crear un estat millor i més coherent amb la nostra essència genuïna.

Horari: dijous 29 d’abril a les 18 h, Sala Social de SANTLLUC

Cal inscripció prèvia al correu santlluc@santlluc.cat o al telèfon 93 302 45 79

Aforament 30 persones

Enllaç de la conferència via zoom:

https://us02web.zoom.us/j/87873504300?pwd=K2VlbUYyWnZDOWxTQVBWMVA4SGZLUT09

ID de reunió: 878 7350 4300

Codi d’accés: 169397