ESPAI DIBUIX

Sala activa de dilluns a divendres on es practica el dibuix al natural amb diferents models en viu, que realitzen posicions de pocs minuts de durada. Estudi amb capacitat per a 60 persones. (Actualment degut a les restriccions anti-covid, la sala queda amb capacitat per a 20 persones)

 

ESPAI PINTURA

Espai dedicat a la pràctica de la pintura que disposa d’un model en viu que posa tota la setmana en la mateixa posició. Estudi amb capacitat per a 25 persones equipat amb diversos cavallets, cadires i atrezzo que es cedeixen als usuaris sense càrrec afegit. Es prega retirar els llenços i els materials propis al final de la setmana o bé l’últim dia que se sap que es vindrà a treballar.

ESPAI ESCULTURA

Sala dedicada al modelat amb fang que ofereix servei de model en viu dos dies a la setmana, sessió d’apunts (possa de 3 minuts amb model) un dimecres cada quinze dies i sessió especial dirigida un cop al mes.  Estudi amb capacitat per a 10 persones. L’artista Eulàlia Moner coordina l’espai com a cap de taller (dimarts i dijous de 17:30 h a 18:00 h i hores convingudes).

LABORATORI FOTOGRAFIA

Qualsevol soci que ho desitgi pot accedir a les instal·lacions i fer-ne ús sempre que demostri tenir-ne coneixements. Per la qual cosa serà imprescindible accedir els primers dies sota la vigilància i orientació del cap de taller, el fotògraf Joan Teixidor, coordinador l’espai . 

Els no socis hi poden accedir amb l’adquisició de tiquets de sessions (1 sessió: 15 € // 3 sessions: 40 €), també sota la vigilància de  les primeres vegades.

Horari cap de taller:

Els dilluns de 16.00 a 18.00 h.

ESPAI PLATÓ

Sala dedicada a plató fotogràfic. Un espai polivalent per desenvolupoar reunions i activitats de petit format.  Estudi amb capacitat per a 15 persones.

ESPAI GRAVAT

Estudi d’accés lliure per als socis que tinguin coneixement de les tècniques d’utilització dels diferents elements de gravat (cubetes, àcids, etc). El gravat és una tècnica d’estampació d’imatges artístiques en paper (“estampes”). Es realitza amb planxes de diferents materials que donen nom a la tècnica mateixa: de fusta (xilografia), coure o bronze (calcografia), pedra (litografia), linòleum (linogravat), seda o niló ( serigrafia). 

Si necessites assessorament: servei de cap de taller els divendres cada 15 dies de 10 a 13h.

Cap de taller: Neus Colet

Espai exposició

La sala d’exposicions del Cercle Artístic Sant Lluc s’hi ofereix una programació constant d’obres d’artistes de l’entitat i de renom.  Sant Lluc treballa per promocionar i fomentar la difusió de la creació cultural, centrant-nos en l’especialitat de les arts plàstiques contemporànies.

Un espai on l’artista té l’oportunitat de posar a l’abast del públic les seves produccions, possibilitant a l’espectador, la iniciació en els diferents llenguatges artístics per tal de sensibilitzar i multiplicar les seves capacitats culturals.

SALA SOCIAL

És l’espai dedicat a la relació social entre els socis i el públic en general. Disposa d’un bar i acull també la biblioteca del Cercle i el punt informàtic amb accés a internet i als arxius patrimonials històrcs i artístics.

Aquest espai s’utlitza per conferències, debats, presentacions i tota mena d’activitats culturals. És l’espai de trobada dels socis en les pauses de treball.

 

PATI COBERT

Un espai diàfen i polivalent on s’hi desenvolupen diferents activitats de formats molt diversos. Disposa de llum natural i d’equipament tècnic.