Santlluc en la Marató de TV3

La Marató de TV3, aquest any dedicada a la salut reproductiva i sexual

Com ja deveu saber, diumenge 17 de desembre se celebrarà la Marató de TV3, aquest any dedicada a la salut reproductiva i sexual.

L'objectiu és recaptar fons per a la investigació a través de les donacions de la gent. La Marató ha esdevingut una fita important, tant pels seus resultats com pel fet que representa una celebració de la solidaritat col·lectiva.

La Marató a més a més es passeja per molts indrets i moltes institucions de Catalunya. I enguany ens han triat a nosaltres, al Cercle Artístic de Sant Lluc i tindrem l'oportunitat de col·laborar activament, des de la nostra raó de ser que és el dibuix i el seu aprenentatge. En definitiva, TV3 vindrà el pròxim 17 de desembre al nostre local a filmar entre les onze i la una del migdia a la sala social on se celebrarà una sessió de dibuix amb models.

No cal que diguem que aquest fet ens dona molta visibilitat a part de l'oportunitat de posar en pràctica els nostres sentiments solidaris.

Així doncs, us animem a inscriure-us i mostrar que Sant Lluc està a l'alçada, sempre que se'l necessita.

A tots aquells que sou usuaris de les XXSS i compartiu les vostres imatges, us encoratgem a etiquetar @cercleartisticdesantlluc, quants més siguem més impacte aconseguirem.

 

L’aportació econòmica mínima (que anirà directament destinat a la Marató) serà a partir de 10€

 

Per qüestions de logística i operativa, és molt important poder saber el nombre de persones que serem, és per això que us demanem si us plau, que si teniu intenció de participar ens ho comuniqueu.

La inscripció la podeu fer contestant aquest correu amb l’assumpte Participació Marató, per telèfon o bé presencialment a la recepció de Sant Lluc.

L’aportació es farà el mateix dia de la Marató.

 

Un cop fet el recompte final de la quantitat recaptada, us ho farem saber.

Us esperem!

12/17/2023
Volver al listado