ROSES A SANTLLUC

ROSES A SANTLLUC

Bases per al Concurs Artístic Sant Jordi 2024

Després de l’èxit de participació de l’any passat, tornem a convocar el concurs de Roses per la Diada de Sant Jordi. Enguany amb la imatge de la rosa guanyadora del 2023, de l’artista i soci Ferran Torres. 

  1. Participants i inscripció 

Podran participar tots els socis i sòcies del Cercle Artístic Sant Lluc que ho desitgin, així com tots els amants de la pràctica artística que estiguin interessats. 

El cost per poder participar serà de 10 € pels socis i 20 € per no socis. (preus per inscripció i obra) 

  1. Tema i tècniques 

La temàtica del concurs s’haurà de centrar en la ROSA de Sant Jordi. S’admetran obres de dibuix, pintura, tècniques mixtes, escultura i gravat. 

  1. Format i presentació dels treballs 

L’ obra a presentar haurà de ser original, inèdita i llesta per penjar. Les mides màximes per dibuix, pintura i gravat seran de 42 x 30 cm. Per escultura, la mida màxima 40 x 40 x 40 cm.  

Les obres hauran d’estar correctament identificades al revers o per sota en el cas d’escultura, per assegurar l’anonimat davant el jurat. 

Per a l’exposició-concurs totes les obres participants hauran de ser presentades a la comissió organitzadora en bon estat i sense cap desperfecte, a l’adreça i data indicades. L’autor es farà càrrec dels possibles perjudicis que es puguin ocasionar en les obres per causes de força major durant el temps de permanència a la sala d’exposicions. 

La comissió organitzadora es reserva el dret de rebuig d’obres que puguin ser considerades ofensives o que malmetin la dignitat de les persones. 

  1. Calendari i lliurament de premis 

La recepció d’obres podrà ser del 11 de març al divendres 5 d’abril. L’exposició dels seleccionats serà del 11 d’abril al 26 d’abril. 

L’obra premiada s’anunciarà durant la Diada de Sant Jordi, 23 d’abril en un acte amb la presencia del jurat. 

La persona guanyadora del concurs rebrà com a premi un diploma de reconeixement i la possibilitat de fer una exposició d’obra pròpia a la Sala d’Exposicions durant 10 dies. 

La rosa guanyadora serà la imatge del pròxim concurs i passarà a formar part del fons artístic de Sant Lluc que en serà propietari dels drets d’imatge. 

El jurat es reserva la possibilitat d’atorgar la categoria de finalistes a obres de mèrit. 

El jurat estarà format pels artistes Francesc Artigau, Madga Wik i Marcos Palazzi. 

  1. Recollida d’obres 

Les obres podran ser recollides un cop finalitzada l’exposició a partir del 26 d’abril i fins el divendres 10 de maig a la seu de Santlluc, de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16h a 20h. 

Llegat i Renovació

Una Mostra d'Identidat Visual PER AL 130È ANIVERSARI DEL Santlluc cercle artístic

Diverses Propostes de nova identitat visual per al cercle artístic amb motiu del seu 130È aniversari realitzades per estudiants de disseny gràfic de l'ied barcelona amb l'objectiu d'atreure nous públics i posar en valor el llegat de l'entitat.

Coneix els dissenyadors gràfics:

CARLA aMAT - mANUEL cABRERA-kABANA - ugla stefánsdóttir - MADALINA MORUT - VARVARA GODOVIKOVA

MARTINE ANDERSEN GOTT - AMINA MAMDOUH - LAURA CUBA - ARIELA FEINZAIG - MARTA PRATS 

MARCO ANORO - LAURA DE GRAU - NATALIA ROCA - LLUÍS OLIVA

 

Del 14 d'agost al 23 de setembre