CÀPSULA D’ESTAMPACIÓ AMB PLANTILLES

A mig camí entre el “Stencil “ i el monotip, l’estampació amb plantilles ens pot proporcionar unes imatges molt interessants amb la potència de la imatge impresa i la immediatesa del monotip, però a diferencia d’aquest, si som prou curosos i metòdics, podrem obtenir també imatges seriades.

Vina a descobrir aquesta tècnica que et pot obrir el camí cap al gravat.

La proposta d’aquesta càpsula és la d’experimentar amb l’estampació d’elements plans i de contorns no tallants com per exemple: trossos de cartó, papers amb textures, fulles, flors, teixits, fils, etc...

Amb aquests elements podem crear imatges a la manera d’un collage descobrint tota la riquesa de matisos que s’aconsegueixen amb la sobre impressió d’aquestes matrius improvisades.

Si volem que les imatges resultants puguin ser seriades haurem d’escollir un  material que no es faci malbé en la impressió i la fabricació dels registres per poder reproduir diverses vegades la mateixa estampa.

 

L’objectiu d’aquesta càpsula és la d’acostar a l’alumne al món del gravat i la imatge impresa a partir d’una tècnica senzilla, de ràpida realització però amb uns resultats sorprenents.

Amb els coneixements d’aquesta càpsula podràs realitzar imatges impreses amb material de reciclatge.

 

1/22/2020
OBJECTIVE PUBLIC:

Aquest curs va dirigit a les persones que tinguin interès per l’obra gràfica però no cal que tinguin coneixement previs.

SCHEDULE:

1 sessió de 3 hores

DATES:

Dimecres 22 de maig de 17 a 20h.

PRICE:

45€ soci / 60€ no soci

Back to list