A càrrec de Marta Torres

En aquest curs ens centrarem en l’observació de les fruites i hortalisses com a models  i per a la seva representació utilitzarem llapis de color i de grafit. A partir d’un dibuix amb llapis de grafit afegirem llapis de color així ens obrim al món del color i a noves possibilitats en el dibuix.

Descripció:

A partir de l’observació contemplativa de l’element escollit que volem representar, una poma , una ceba , etc. Hem de sentir algun tipus d’emoció o sentiment que ens connecti amb la bellesa de la seva forma i els seus colors i ens convidi a agafar el llapis i començar a dibuixar.

La base del dibuix serà el llapis de grafit al qual afegirem llapis de color  i d’aquesta manera ens obrim al món del color i a estudiar les seves possibilitats per representar tant un espai o un element subtil, com per donar-li força i profunditat a una part del dibuix que estem  treballant.

Objectius del curs:

L’objectiu d’aquest curs és utilitzar fruites i hortalisses com a models i experimentar un sentiment de bellesa per la seva forma i els seus colors que serà la brúixola per  mantenir una comunicació oberta amb la mà, el llapis i el paper tot el temps que estem dibuixant.

El resultat serà gaudir del procés d’intentar dibuixar l’aparent realitat que tenim al davant i molt probablement ens sortiran alguns dibuixos que ens agradin molt.

Adquisició de competències:

En aquest curs crearàs  una relació amb l‘element a dibuixar i una comunicació conscient de tot el procés del dibuix i de com ets sents tu amb aquesta experiència.

Coneixeràs la gamma dels llapis de grafit i de color per fer un dibuix equilibrat i harmònic. Tens la possibilitat de trobar un tipus de paper amb el qual et trobes molt còmode dibuixant amb llapis.

Aquest curs va dirigit  a  totes les persones que troben interessants les formes de les fruites i hortalisses i els agradi dibuixar.

Aquest és un bon curs per entrar en el tema si no ho has fet abans, només cal que tinguis ganes de guixar el paper i gaudir d’una bona estona de dibuix!!

Material per portar el primer dia:

Llapis H, B i B3. Si teniu, portar llapis de colors. No cal comprar per al primer dia. Maquineta i goma d’esborrar. Paper de dibuix si teniu o paper de foli normal A4.

El primer dia explicaré altres materials que cal portar pel curs.

Horari: Divendres de 10:00 a 13:00H

Dates: Del 1 octubre al 10 desembre / 10 sessions. 

Nivell: Iniciació

Grup: De 10 a 12 alumnes

Espai: Aula Foto

Preu: Soci 240 €  // No Soci 300 €

Inscripcions a partir de setembre al correu santlluc@santlluc.cat o al telèfon +34 93 302 45 79