amb Oscar Sanchís

Aquest mes de juliol dins de les activitats que el Cercle programa per mantenir viva la inspiració l’Oscar Sanchis que durant l’any acostuma a moure grups per l’aprenentatge de la tècnica de l’aquarel·la, proposa quatre cápsules que tractaran temes específics per aprofundir amb el coneixement d’aquesta tècnica. 

Aquestes cápsules es poden comprar per solitari i tractaran temes específics i que amb l’experiència de les classes impartides fins el moment son el taló d’aquiles de moltes de les dificultats dels qui cerquen avançar amb aquesta tècnica.

Càpsule Nº1

Aprendre a observar. El dia en que fem aquesta classe aprendrem a reconèixer els nostres models interiors que ens serveixen per observar i comparar. Molt centrada amb el dibuix, l’encaix i distribució d’espais i com els paràmetres es mouen amb nosaltres.

DATES: DIMECRES 7 juliol

HORARI: 16:30 a 19:30H

ESPAI: Classe combinada als exteriors  (carrer) i interiors del Cercle Artístic de Sant Lluc

Càpsule Nº2

Com apliquem el color i com el modifiquem al paper de manera subtil per evitar fer colifors o taques inapropiades.

DATES: DIMECRES 14 de juliol

HORARI: 16:30 a 19:30H

ESPAI: Classe combinada als exteriors  (carrer) i interiors del Cercle Artístic de Sant Lluc

Càpsule Nº3

Barrejar altres tècniques amb l’aquarel·la. Ús de retoladors, colors aquarel·lables, pinzells pentel i altres més usats per il·lustració. És una classe laboratori amb la finalitat d’experimentar. Classe a l’interior del Cercle.

DATES: DIMECRES 21 de juliol

HORARI: 16:30 a 19:30H

ESPAI: Classe a l’interior del Cercle.

Càpsule Nº4

Ruta per la ciutat a determinar i execució de tres apunts ràpids. Si hi ha interès es pot fer per la carretera de les aigües però en principi el més probable es fer-ho pel barri de la Ribera i Gòtic.

DATES:  DIMECRES 28 de juliol

HORARI: 16:30 a 19:30H

ESPAI: Si hi ha interès es pot fer per la carretera de les aigües però en principi el més probable es fer-ho pel barri de la Ribera i Gòtic.

GRUP:  10 alumnes (segons aforament)

Sessions formatives de 3 hores / preu per càpsule: socis 24€ no socis 30€

Inscripcions al correu santlluc@santlluc.cat o al telèfon +34 93 302 45 79