EL CERCLE

EL CERCLE

El Cercle Artístic de Sant Lluc, fundat l´any 1893, és una de les associacions d'a´rtistes i amants de l´art i la cultura més destacades de Barcelona. Amb més de 125 anys d'història, la institució ha acollit artistes i intel·lectuals catalans importants, entre els quals es destaquen Alexander Riquer, Antoni Gaudí, Josep Puig i Cadafalch i Joan Miró. L'enllaç entre Sant Lluc i diversos dels principals representants de la generació modernista com de les avantguardes ha permès que la institució es converteixi en un referent de primer ordre dins del panorama cultural i artístic del país.

La producció artística de Sant Lluc es fa dins dels estudis de dibuix, apunts i posa fixa, així com dins dels tallers de gravat, fotografia i escultura on s'estudien les diferents possibilitats estètiques de la figura i el model. Però juntament amb aquests espais, exposicions, debats i cursos amplien l'oferta de Sant Lluc com a centre de pràctica artística.

El 2009 Sant Lluc va inaugurar la seva nova seu al Palau Mercader, una construcció del segle XVI situada al centre històric de la ciutat. El canvi de localització va donar pas a una nova fase de la institució encaminada cap a una projecció cultural més gran sobre la ciutat ia un enriquidor intercanvi amb la societat del nostre temps. El dibuix, des de sempre al centre de les activitats de Sant Lluc, emergeix així novament com a eix principal de tota la creació artística.

Més informació
MEMBRES DE LA JUNTA

MEMBRES DE LA JUNTA

President: Sebastián Marcelino Armenter

Vice President: Jordi Muñoz

Tresorer: Miquel Alsina

Secretari: Miquel Llimona

Vocal: Marcos Palazzi

Vocal: Maru Godas

Vocal: Fernando Ellakuria

Vocal: Elisabet Marrugat

Vocal: Inés Batlló

Vocal: Lázaro Larry Huggins

Vocal: Wilfried Florian Alexandre Prager

 

EQUIP TÈCNIC
 

BRUNO ROCCA: ADMINISTRACIÓ

Itziar Sen: Planificació

Natalia Lucía Legarreta: Recepció

HELENA Buxadé: Recepció

Pol Gilbert: Logística