Avís Legal

La pàgina web https://santlluc.cat/ pertany a Cercle Artístic Sant Lluc amb Cif. G08669954, inscrita en el Registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, amb nombre d’inscripció: 908, Data 30/05/2013 i amb domicili fiscal al carrer Mercaders, 42, 08003, Barcelona.

Als efectes del compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, d’ara endavant LSSI, i La Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal el propietari del domini referenciat, l’informa que la finalitat de la pàgina web és publicitària i informativa. Així mateix, s’ofereix la possibilitat de contactar o sol·licitar informació més detallada dels serveis de l’associació. Les dades personals que vostè ens faciliti quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers degudament inscrits en l’AEPD titularitat de Cercle Artístic Sant Lluc amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud o consulta, així com per mantenir- lo informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb l’activitat via correu electrònic, fax, SMS, o un altre mitjà electrònic o físic, present o futur, llevat oposició expressa per part seva. Cercle Artístic de Sant Lluc es compromet a no cedir ni utilitzar aquestes dades més que per a les finalitats per a les quals han estat recaptades.

L’usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts a la LOPD, d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. L’exercici d’aquests drets pot realitzar-lo el propi usuari mitjançant comunicació a través del correu electrònic: santlluc@santlluc.cat. També poden exercitar aquests drets en els termes que la normativa aplicable estableix i que poden consultar en el web www.agpd.es.

Poden posar-se en contacte amb el propietari de la pàgina a la següent adreça:
Sant Lluc, Palau Mercader, C/ Mercaders 42, 08003, Barcelona.

Telèfon: 93 302 45 79 – Correu electrònic: santlluc@santlluc.cat