amb Íngrid García-Moya 

Vols endinsar-te a veure la capacitat d’un petit quadern? 

Vine a l’última quinzena de juliol, les tardes de dilluns i dimecres, amb un petit quadern de DIN A-5, i ens endinsarem per racons de Barcelona: urbans, industrials i jardins, des de perspectives ben diferents.  

Dilluns 18 de 17:30 a 20:30h: 

Anirem a la Plaça Reial per a dibuixar la gent en un entorn desenfadat i relaxat en un entorn de cafès. Veurem la forma d’entendre i com traduir l’arquitectura i el mobiliari urbà que ens envolta. 

Dimecres 20 de 17:30 a 20:30h: 

Anirem a l’Estació de França per a dibuixar l’estructura i el seu context. Això ens obligarà a fer una introducció a la perspectiva, concepte important per tal de situar la profunditat dels elements. 

Dilluns 25 de 17:30 a 20:30h: 

Anirem a dibuixar als jardins del Palau de Pedralbes per tal de gaudir d’un espai amb natura; amb la possibilitat de dibuixar la perspectiva de la Diagonal i els cotxes. 

Dimecres 27 de 17:30 a 20:30h:

A la Rambla i al Passeig de Colom ens endinsarem en un barri típic de la ciutat i gaudirem d’un passeig únic. Dibuixarem un entorn urbà  amb un sentit estètic apropiat per a l’urban sketching. Del Passeig de Colom entrarem en l’ampli sentit de la perspectiva, amb la possibilitat de dibuixar el port amb els seus vaixells.  

L’objectiu d’aquest curs és descobrir la capacitat que té un quadern DIN A-5 de ser un bon company de viatge, dibuixar el que ens envolta i aprendre a traduir la perspectiva de plans d’enfocament.

Horari: 17:30 a 20:30h

Dates:  Dilluns 18 i 25 // dimecres 20 i 27

Tot i que recomanem assistir al taller complet, també us podeu inscriure només a les sessions del dilluns o bé les del dimecres, pagant la meitat de l’import.

Nivell: Iniciació

Grup: 12 alumnes

Espai: Aula Fotografía // Aire lliure

Preu: Soci 120€  // No Soci 180€

Inscripcions al correu santlluc@santlluc.cat o al telèfon +34 93 302 45 79