Política de privacitat i cookies

Política de privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) Cercle Artístic Sant Lluc (en endavant la Web o el Lloc) informa els usuaris que les dades de caràcter personal que recull (per diferents mitjans com ara: Enquestes a l'interessat, formularis de petició d'informació, xats en línia i fonts accessibles al públic) són objecte de tractament automatitzat i s'incorporen en els fitxers corresponents, degudament registrats a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

La recollida i tractament automatitzat de les Dades de Caràcter Personal té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que si escau s'estableixi amb Cercle Artístic de Sant Lluc, així com l'acompliment de les tasques d'informació, formació, comercialització (tasca aquesta última sempre identificada com a tal) i altres activitats pròpies.

Així mateix, li comuniquem que, en virtut del que estableix la Llei 34/2002, de’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Cercle Artístic Sant Lluc podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades per vostè, per mantenir-lo informat de les seves novetats comercials i les seves diferents ofertes promocionals. Vostè dóna el seu consentiment exprés perquè es pugui utilitzar la seva adreça de correu electrònic amb aquest fi concret. Si s'oposa a rebre comunicacions comercials comuniqui-ho a l'adreça de correu electrònic santlluc@santlluc.cat indicant Baixa LOPD en l'assumpte. El consentiment s'entendrà prestat en tant no ens comuniqui expressament la revocació del mateix a algun dels tractaments indicats anteriorment.

L'usuari podrà, en tot moment, exercitar els drets reconeguts a la LOPD, d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició. L'exercici d'aquests drets pot realitzar-lo el propi usuari mitjançant comunicació escrita a la següent adreça: SANT LLUC, C. Mercaders 42, 08003, Barcelona; o enviant un e-mail a l'adreça: santlluc@santlluc.cat. També pot exercir aquests drets en els termes que la normativa aplicable estableix i que poden consultar a www.agpd.es

L'usuari del lloc serà l'únic responsable de la veracitat i exactitud de les dades aportades, actuant el propietari del web de bona fe com a mer prestador del servei. En cas d'haver facilitat dades falses o de terceres persones sense intervenir el seu consentiment per a això, el propietari del web es reserva el dret a la destrucció immediata de les esmentades dades a fi de protegir el dret del titular o titulars dels mateixos.

Cercle Artístic Sant Lluc es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar i adoptarà totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposats, tot això de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 1720/2007.

EEl lloc web disposa de les mesures de seguretat de la informació generalment utilitzades per evitar l'accés no autoritzat a les dades personals. Si us plau, llegiu detingudament aquesta declaració de privacitat abans d'usar aquest lloc, coneixerà la forma en què processarem les seves dades personals i fem servir les cookies. L'ús d'aquest Lloc implica l'acceptació de la nostra política de privacitat. En cas contrari no faci servir aquest Lloc.

Política de cookies

1. Tipus de dades processades / Enllaços a altres pàgines web

La web respecta la seva privacitat. A través d'aquest Lloc Web no recull ni processa cap tipus de dades personals, excepte els recollits a través dels formularis de contacte i les galetes, segons s'explica a continuació.

Aquest lloc pot contenir enllaços a altres pàgines web d'altres empreses vinculades o mitjans socials. En prémer sobre un enllaç a una altra pàgina web de La Web o de tercers relacionats, recordeu que aquestes pàgines tenen la seva pròpia política de privacitat. Si us plau, abans d'usar aquestes pàgines web conegui la seva política de privacitat.

La web no assumeix cap responsabilitat de cap tipus sobre les pàgines web de tercers que apareguin vinculades a aquest Lloc.

2. Recollida i ús de la informació

Per millorar aquest Lloc en termes de rendiment del sistema i facilitat d'ús, així com per proporcionar informació útil sobre els nostres productes i serveis, recollim automàticament i emmagatzemem informació en els arxius de registre (log files) del seu ordinador.

Això inclou la seva adreça IP, tipus de navegador, idioma seleccionat, sistema operatiu, proveïdor de serveis d'Internet (ISP) i la data / hora. Aquesta informació es fa servir de forma global per millorar la gestió d'aquest Lloc, analitzar les tendències i recollir dades demogràfiques sobre els nostres usuaris. La informació recollida pot ser usada pels nostres serveis de màrqueting, publicitat i comunicació (per exemple, per optimitzar i millorar l'experiència de l'usuari i/o presentar ofertes especials, estudis estadístics i serveis més atractius).

Si la informació no personal és utilitzada en combinació amb les Dades Personals, el conjunt és tractat com Dades Personals.

3. Ús de galetes

Per optimitzar els nostres serveis, aquest Lloc, els missatges enviats per correu electrònic, els serveis en línia, els anuncis i les aplicacions interactives poden utilitzar "cookies".

Què és una galeta?

Una galeta és un fitxer (petit arxiu) que es descarrega al seu ordinador en accedir a determinades pàgines web, normalment format per lletres i números, enviat pel servidor de la nostra web a l'arxiu de cookies del seu navegador. Les cookies permeten a la nostra pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els seus hàbits de navegació o del seu equip i recordar la seva presència a l'establir-se una nova connexió entre el nostre servidor i el vostre navegador. El principal objectiu d'una galeta és permetre al nostre servidor presentar pàgines web personalitzades que puguin convertir la visita al web de la web en una experiència individual i ajustada a les preferències personals.

Quin tipus de cookies fa servir aquest Lloc?

1.) La Web fa servir un sol tipus de cookies, les cookies de sessió. Són cookies temporals que romanen a l'arxiu de cookies del seu navegador mentre està a la nostra pàgina web. Aquestes galetes són necessaris per a certes aplicacions o funcions i permeten que aquest Lloc funcioni adequadament.

2.) Segons la finalitat per a la qual es tracten les dades obtingudes, aquest Lloc empra els següents tipus de galetes: - Galetes tècniques: Són aquelles que li permeten la navegació a través d'una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en aquesta hi són, per exemple, el control del trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d'accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d'una comanda, fer la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so o compartir continguts a través de xarxes socials

7. Habilitació i deshabilitació dels cookies i de recursos similars

Recordi que certes funcions i la plena funcionalitat d'aquest Lloc poden no estar disponibles després de desactivar les cookies.

 Pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el seu ordinador.

- Si utilitza Mozzilla Firefox:

1. Triï Eines i després, 2. Opcions 3. Faci clic a Privadesa 4. Seleccioni o desseleccioni l'opció Accepta galetes i l'opció Fins i tot de Tercers.

- Si utilitza Internet Explorer 8.0:

1: Seleccioni Eines / Opcions d'Internet. 2: Cliqui la pestanya Privadesa. 3: Triï els ajustos desitjats.

- Si utilitza Internet Explorer 5.0:

1. Triï Eines i, després, 2. Opcions d'Internet. 3. Faci clic a la fitxa Seguretat, 4. a Internet i, finalment, en Nivell personalitzat. 5. Vagi a Galetes i triï una de les dues opcions.

- Si utilitza Internet Explorer 4.0:

1. Triï Veure i, després, 2. Opcions d'Internet. 3. Faci clic a la fitxa Avançades, 4. Vagi a la icona amb un signe d'exclamació groc que es troba en Seguretat i triï una de les tres opcions per regular l'ús de cookies.

- A Internet Explorer 3.0, pot fer clic a Veure, Opcions, Avançades i al botó Avisar abans d'acceptar "cookies".

- Si utilitza Netscape Communicator 4.0: a la barra de tasques, faci clic a: 1. Edit, a 2. Preferences i, després, en 3. Advanced. 4. Defineixi les opcions que desitgi en el quadre que té l'etiqueta "Galetes".

- Si utilitza Google Chrome:

1. Faci clic a la icona de menú de Google Chrome Chrome; 2 Seleccioni Configuració, 3. Faci clic a Mostra opcions avançades ..., que trobarà cap al final de la pàgina; 4. A la secció "Privadesa", faci clic a Configuració del contingut ... 5. Per desactivar o activar les galetes, premi la casella "Bloquejar les dades de llocs i les galetes de tercers". Per permetre galetes d'origen i de tercers, seleccioni l'opció Permet l'establiment de dades locals. Si només vol acceptar cookies d'origen, activi la casella de selecció situada al costat de "Bloquejar les dades de llocs i les galetes de tercers".

8. Canvis en la nostra Política de Privacitat

Qualsevol canvi que en el futur puguem introduir en la nostra política de privacitat serà comunicat en aquesta pàgina. D'aquesta manera podrà comprovar regularment les actualitzacions o canvis en la nostra política de privacitat.

9. Contacte

Per a qualsevol consulta, comentari o sol·licitud relativa a la nostra política de privacitat, si us plau aneu a la següent adreça: SANT LLUC, C. Mercaders 42, Barcelona, ​​08003, Barcelona

Correu electrònic d'atenció al client: santluc@santlluc.cat. Tel. 933.024.579.

També pot contactar amb nosaltres per accedir a qualsevol informació personal que hàgim recollit a través d'aquest Lloc o per exercir el dret de rectificació, bloqueig o anul·lació d'aquesta informació.

Consulti les nostres Condicions d'Ús o Avís Legal per conèixer totes les dades referents al propietari del web.

La web realitza tots els esforços raonables per assegurar que el contingut del Lloc cal i vigent. 

CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat