CURS DIBUIX INTERIORS
Dibuixem interiors dels nostres palaus!

Dirigit per Gemma Nogueroles


Les tècniques humides i les perspectives seran les protagonistes d’aquest trimestre. Començarem a la nostra aula de Sant Lluc i, posteriorment, anirem a descobrir i dibuixar els interiors de palaus barcelonins que ara acullen equipaments artístics.

Després de tres mesos en els quals hem començat a dibuixar, ara treballarem i aprendrem les tècniques humides, tintes i aquarel·les, i les tècniques de la perspectiva, totes elles imprescindibles per assolir amb èxit a la representació de volums, paisatges i espais urbans, tant exteriors com interiors.

Les primeres setmanes treballarem dins l’aula, més endavant començarem a sortir per tal de dibuixar alguns espais arquitectònics de l’edifici que acull Sant Lluc, el Palau Mercaders, i a continuació anirem a descobrir altres palaus propers que actualment acullen museus i equipaments culturals com ara el Palau Aguilar, el Palau Nadal, el Palau del Marquès de Llió o el Palau Güell.

Utilitzarem les tècniques seques i humides que ens permetin moure’ns amb més llibertat pels espais: llapis, aquarel·la, tintes, carbonet, cretes, bolígrafs, retoladors, etc. la tècnica amb que cadascú se senti mes còmode!

 

Materials

Bloc DINA4 per aquarel·la, capsa d'aquarel·les, tintes, pinzells, llapis.


295 € general / 235 € menors de 35 anys / 175 € socis

Dimecres de 18 a 21 h, sala de fotografia

Del 15 de gener al 18 de març

CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat