Programació

Presentació del llibre
LA VIDA I ALTRES FRUSTRACIONS

El poeta, novel·lista i assaigista Àlex Reig ens presentarà el seu nou llibre en un intent per respondre les preguntes més essencials que li sorgeixen en aquesta etapa de la vida. I tú, també et trobes en una crisi existencial?

Què passa quan te n’adones de que la teva vocació no et portarà enlloc i que molt probablement hagis de buscar una altra feina? Què passa si aquesta feina és la publicitat, que durant molt de temps t’ha semblat reprovable? Què passa si ets jove, però potser no tant com per canviar dràsticament de via? Existeix l’amor o, tal com deia Foucault, es tracta d’una estratègia de reproducció dels codis socials i de la gestió política i afectiva dels cossos? Què passa quan dius això que acabes de llegir enmig d’una festa, a una noia amb qui t’agradaria anar al llit? Podem seguir veient les pelis de Truffaut després d’haver pensat en la biopolítica? Es pot seguir guanyant un la vida en professions de lletres?

Una novel·la que intentarà respondre a perquè seguim creient en l’amor o perquè seguim necessitant temples en una societat que presumeix d’haver passat de llarg l’estadi espiritual. Tot això enmig d’una crisis sentimental, espiritual i econòmica, en la que ningú dona oportunitats de cap mena. 

És un kit de supervivència per a la generació qua ara fa 40 anys. Parla de la mort de l’amor, del difícil pas a la vida adulta i de la precarietat econòmica i emocional.

21 de juny, 19:00

Sala Social

Entrada gratuïta

Imatges


CERCLE ARTÍSTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADERS • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat