Programació
actuals

8a SETMANA DE LA FOTOGRAFIA

Del 10 al 18 de desembre

Us presentem la 8a edició de la Setmana de la Fotografia de Sant Lluc amb un programa que enguany s’ha ampliat en dos aspectes: 

D’una banda, s’han incorporat noves activitats que necessiten la vostra participació activa com ara la taula rodona, durant la qual els convidats atendran les vostres consultes i escoltaran amb atenció les vostres opinions o el taller demostració de cianotípia, que serà una bona oportunitat per iniciar-se en una de les primeres tècniques fotogràfiques de la història.

D’altra banda, la Setmana de la fotografia passa a abastar un període de deu dies, això sí, amb prou pauses per agafar energia i no perdre’s res!

Agraïm la col·laboració de les entitats i les persones que han fet possible aquesta edició i esperem que gaudiu de tots els actes programats.

Us hi esperem!

Ramon Barnadas, Montserrat Baldomà i Josep Rigol


Programació, dilluns 10

Progrmació, dimecres 12

Programació, divendres 14

Programació, dimarts 18


Amb la col·laboració de Fotoconnexió

Imatges


Divendres - Setmana de la Fotografia

Divendres 14 de desembre de 17 a 20 h

Taller demostració de cianotípia

A càrrec de la fotògrafa Kati Riquelme.

Taller de cianotípia adreçat als interessats a descobrir aquesta tècnica de fotografia analògica així com a tots aquells que, sense tenir cap coneixement de fotografia, volen experimentar al voltant de la química fotosensible, fent-la servir com a instrument de creació i realització contemporània apte per a molts suports i possibilitats.

Kati Riquelme, com a fotògrafa freelance, combina la seva obra d’autora amb la docència, impartint classes de retrat, narrativa visual i procediment fotogràfics del segle xix.

Material que cal portar: negatius i objectes translúcids per treballar per contacte i pinzell gruix per estendre la solució.

Preu d’inscripció: 10 €, socis de Fotoconnexió 5 €

Inscripcions: santlluc@santlluc.cat / T. 93 302 45 79

Places limitades: mín. 6 persones / màx. 10 participants.CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat