2. Per experimentar
Tothom pot dibuixar bé

Vince van Geffen

Aquest laboratori artístic es centra en el dibuix de la figura humana vestida. Abordarem la totalitat de la figura a partir dels detalls, entrenant la capacitat d’observar i dibuixar la major quantitat de detalls possibles. Un cop desenvolupada aquesta capacitat, introduirem altres aspectes de la figura com les proporciones o el moviment.

Els alumnes i el propi professor actuen com models, en poses de deu minuts que permetran experimentar des d’ambdues posicions, la del dibuixant i la del model, la varietat d’elements que acompanyen l’acte de dibuixar.

El llapis i la goma d’esborrar no hi entren, ja que dibuixar sense la possibilitat de corregir força el dibuixant a concentrar-se en l’observació i a prendre decisions donant-li, al final, molta seguretat. És per aquest motiu que només dibuixarem amb retolador de 0,5 mm de color negre sobre paper de 65 x 50 cm.

En aquesta edició ens centrarem en la combinació de les figures que dibuixem, creant situacions en les que aquestes interactuïn entre elles. Mitjançant la composició, la superposició i la direcció de la posa, així com el domini de la mida, el gest i la mirada, arribarem a dominar l’espai en el que trobem les persones que dibuixem.

El taller és apte per tothom, amb o sense nocions de dibuix. Cada alumne va al seu propi ritme i tindrà un acompanyament personalitzat.

MATERIAL: retolador de tinta negra de 0.5 mm i paper de 65 x 50 cm.


Dilluns de 18 a 21 h

Del 14 de gener al 18 de març 2019 (10 sessions)

295* € / 235* € menors de 35 anys / 175 € socis

*Inclou la quota de soci

Inscripcions:

Tel. 93 302 45 79

e-mail: santlluc@santlluc.cat               

CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat