2. Per experimentar
Laboratori de dibuix

Ángela Palacios

Un laboratori és un espai dotat dels medis necessaris per realitzar investigacions, experiments i pràctiques diverses. I dibuixar és descobrir, examinar, disseccionar i tornar a unir. És conèixer amb la mà.

En aquest curs intensiu repartit en sis sessions dibuixarem pel plaer de dibuixar i d’experimentar amb els processos creatius. L’objectiu principal no és obstinar-se amb els resultats finals, sinó treballar el dibuix a partir de l’observació i veure a on ens porten els diferents processos. Es tracta de conèixer i practicar amb noves eines, noves possibilitats creatives i nous llenguatges per re-presentar allò que ens envolta o imaginem.

Aquest laboratori us invita a deixar-vos portar a través de la proposta d’una sèrie de “tècniques” i exercicis amb els quals anirem connectant itineraris i experiències. Descobrirem procediments i trucs que poden ajudar-nos en els nostres processos de dibuix. Els compartirem i comentarem de forma col·lectiva. Ens aproparem a les diferents mirades d’artistes, dones i homes, anteriors i actuals, per veure que podem aprendre o desaprendre d’elles i d’ells. Lee Krasner, Dora Maar, Jonas Wood, Yves Bélorgey, Valentine Hugo, Leonora Carrington, Giacometti, Man Ray… Llegirem reflexions sobre dibuix, com les del John Berger. També connectarem totes aquestes experiències amb l’escena de la ciutat, amb la visita d’exposicions i/o tallers d’artistes locals. 


Dimarts de 18 a 21 h

Del 22 de gener al 26 de febrer 2019 (6 sessions)

185* € / 145* € menors de 35 anys / 105 € socis 

*Inclou la quota de soci

Inscripcions:

Tel. 93 302 45 79

e-mail: santlluc@santlluc.cat  

CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat