2. Per experimentar
Aquarel·la: píndola protectora d’estómac + píndola calmant

Óscar Sanchís

Hem enllestit un laboratori artístic en el qual tractàvem en profunditat tots els conceptes necessaris per la pràctica de la tècnica de l’aquarel·la.

Seguidament, i amb voluntat de continuar, es farà un segon laboratori on la pràctica del dibuix al natural en llocs interiors com ara el mercat de Santa Caterina o La Casa dels Entremesos, es combinarà amb sessions pràctiques a la seu de Sant Lluc on parlarem de totes les directius i coneixements que ens ajudaran a que l’exercici en directe fora del Cercle ens siguin més fàcils de realitzar.

Sessions:

29 de gener: Treball a Sant Lluc: farem un repàs de tots el coneixements adquirits al trimestre anterior, marcarem pautes i consells per tal de poder treballar amb comoditat a qualsevol lloc. Es tracta d’una classe que pot servir perquè els qui s’incorporin per primer cop puguin agafar el ritme del laboratori de forma ràpida.  

5 de febrer: Treball exterior: aquarel·la al mercat de Santa Caterina.

12 de febrer: Treball a Sant Lluc: realitzarem tasques i exercicis, aclarirem dubtes i farem les observacions què calguin. També farem reforç a base de projeccions en pantalla.

19 de febrer: Treball exterior: buscarem un lloc on hi hagi bona llum i puguem treballar amb prou comoditat per a realitzar els nostres exercicis fora de Sant Lluc.

26 de febrer: Treball a Sant Lluc: farem una valoració final del curs i entre tots aprofundirem en les diferents àrees que creiem convenient tractar en aquesta jornada. 


Dimarts de 18 a 21 h

Del 29 de gener al 26 de febrer 2019 (5 sessions)

168* € / 108* € menors de 35 anys / 88 € socis 

*Inclou la quota de soci

Inscripcions:

Tel. 93 302 45 79

e-mail: santlluc@santlluc.cat       

CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat