1. Els bàsics
El cos humà a través de l’oli

Joan Fercó

Aquest laboratori de duració trimestral es planteja com l’inici d’un recorregut d’aprenentatge més ampli al voltant de la pintura a l’oli.

Estudiarem la figura humana amb moviment i amb diferents vestimentes; la importància de la composició, el llenguatge cromàtic de la llum, les formes, la roba, els colors i l’equilibri, són tot valors que ens ajudaran a entendre millor l’aplicació de la pintura. 

Explorarem la llum en diferents exposicions i buscarem la tridimensionalitat. Pintarem amb projeccions d’imatges de models i també amb diferents expressions corporals, ja que el cos per si mateix ens parla. Explicarem un tema i suggerirem diferents postures, després en comentarem els resultats per aconseguir un intercanvi d’experiències i de maneres de fer de tots els participants, així doncs treballarem la composició i l’estil natural de cadascú, respectant les pròpies formes de fer. 

Tindrem model al natural durant les últimes 6  sessions del trimestre i, gràcies a la vostra condició de socis, podreu accedir a les sessions de posa fixa i d’apunts amb models al natural que Sant Lluc programa diàriament, així com a la resta d’aules de pràctica lliure de l’entitat.

Per acabar, us avancem que al tercer trimestre descobrirem la llibertat i la varietat que ofereix la interpretació a l’oli del paisatge.


Dimarts de 18 a 21 h

Del 15 de gener al 19 de març 2019 (10 sessions)

320* € / 260* € menors de 35 anys / 200 € socis 

*Inclou la quota de soci

Inscripcions:

Tel. 93 302 45 79

e-mail: santlluc@santlluc.cat              

CERCLE ARTISTIC DE SANT LLUC • PALAU MERCADER • C/ MERCADERS, 42 • 08003 BARCELONA • TEL 93 302 45 79 • FAX 93 302 68 74 • santlluc@santlluc.cat